WIJ ZOEKEN MEEDOENERS EN MEEDENKERS (vrijwillig)

NAH Oost is een stichting die zich inzet voor mensen die getroffen zijn door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten in de regio oost Nederland. Wij organiseren 5 bijeenkomsten per jaar, maar hebben inmiddels veel plannen gesmeed om nog meer voor onze doelgroep te kunnen betekenen.

Je zult deel gaan uitmaken van een team enthousiaste vrijwilligers! Ons team bestaat uit mensen met affiniteit met de doelgroep. Daarin zijn we allemaal onderdeel van het geheel, waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheden kent.

Functieomschrijving

Wat wordt er van je verwacht?

Omdat wij een klein team hebben, zijn wij op zoek naar mensen die meedoen en meedenken in het vormgeven en uitvoeren van deze plannen en ook zelf ideeën inbrengen.

Sleutelwoorden zijn: samenbrengen van ervaringsdeskundigen en vakdeskundigen, activiteiten en evenementen, zelfregie en deelname binnen het sociale omgeving en binnen onze samenleving.

Goed samenwerken in een team is belangrijk, net als goede communicatieve en sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling. Computervaardigheid is handig.

Het gaat om een functie op vrijwillige basis. Wij zijn op zoek naar mensen voor één of meer van de volgende taken:

– het ondersteunen van het bestuur;

– het maken van verslagen en notulen van de diverse vergaderingen;

– sponsoringswerkzaamheden;

– input verzorgen voor onze site en Facebookpagina; voorbereiden van en meewerken aan de totstandkoming van evenementen en projecten (o.a. voor jongeren),

-diverse communicatiewerkzaamheden, etc.

Afhankelijk van je mogelijkheden en interesses verdelen we de taken onder meerdere mensen, zodat wij op je kunnen rekenen en je dàt kan gaan doen waar jij je goed bij voelt.

Enthousiast geworden?

Heb je interesse of vragen, stuur dan een mail naar NAH Oost, t.a.v. de voorzitter Lilian Wolthuis-Droste, via het mailadres M: voorzitter@nah-oost.nl. I: www.nah-oost.nl