NAH Oost is een stichting die zich inzet voor de belangen en behoeften van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten in Twente. Als pijlers hanteren wij het stimuleren van hun zelfredzaamheid en deelname binnen hun eigen sociale omgeving en onze samenleving. Als bestuurslid ga je deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers! Ons team bestaat uit mensen met affiniteit met de doelgroep. Daarin zijn we allemaal onderdeel van het geheel.

Functieomschrijving: 

Wat wordt er van je verwacht?  Je beheert de agenda, notuleert tijdens de maandelijkse bestuursvergadering en zorgt voor verslaglegging.

Je ondersteunt de voorzitter daar waar nodig.   Je werkt nauw samen met de andere bestuursleden, we zijn flexibel in het verdelen van de taken. Je helpt bij het organiseren van activiteiten voor onze deelnemers en kunt, samen met de voorzitter, onze stichting vertegenwoordigen tijdens evenementen.

Goed kunnen samenwerken in een team is belangrijk net als goede communicatieve en sociale vaardigheden. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Ervaring met Microsoft Word en Google Drive is een pré.

Enthousiast geworden?

Neem bij interesse of vragen contact op met Lilian Wolthuis-Droste, voorzitter@nah-oost.nl , kijk voor meer informatie over onze stichting op www.nah-oost.nl