Wat mag u verwachten?

NAH Oost organiseert interactieve themabijeenkomsten waar mensen met NAH en hun naasten elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Naast deze doelgroep zijn ook professionals van harte welkom.

Hoewel er veel wegvalt, is er ook veel dat blijft. Uitgaande van wat nog mogelijk is, zetten wij de gevolgen van NAH in een breed perspectief door ervaringsdeskundigen en vakdeskundigen samen te brengen. Het open en laagdrempelige karakter van de bijeenkomsten vergemakkelijkt de aansluiting bij mededeelnemers. Hierdoor krijgt u inzicht in de gevolgen van uw letsel, kunt u ervaringsdeskundige en vakdeskundige tips en adviezen geven en ontvangen en blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en sociale kaart op het gebied van NAH.


Bijeenkomst 20 november 2018

Wat wordt er gedaan?

Wij horen graag de stem van mensen met NAH en hun naasten en proberen aan de hand van uw behoeften en vragen een bijeenkomst te organiseren met een passend thema en een geschikte gastspreker.


Bijeenkomst 18 september 2018


Professionele gastsprekers

Vijf keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten waarbij een vakbekwaam gastspreker op interactieve wijze een thema zal behandelen. Wij hebben de ervaring dat wij u op deze manier pragmatische bagage meegeven welke door u goed inpasbaar is in uw leven.
Gedurende de bijeenkomst worden een of twee pauzes ingepland waarin u koffie of thee kunt nuttigen. Na afloop biedt het restaurant gelegenheid wat na te praten. Tijdens de Coronaperiode organiseren we geen fysieke bijeenkomsten maar webinars.


Bijeenkomst 20 maart 2018

Data bijeenkomsten 2021 (webinars)

De bijeenkomsten worden gehouden op 19 januari, 16 maart, 18 mei, 15 juni (i.s.m. Interaktcontour) 21 september en 16 november 2019 van 19.30 tot 21.30 uur. Inloggen is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het ligt in de planning – om – bij behoefte en afhankelijk van de actualiteit van de dag – nevenevenementen te organiseren. Daarbij gaan wij graag de verbinding aan.


Bijeenkomst 16 januari 2018

 


 

“Wat een interessante avond was het! Zo zie je maar weer wat je allemaal nog kunt leren over hersenen en hoe mooi en complex ze zijn. Ik stond er versteld van wat muziek kan doen met de hersenen. Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst. “

Deelnemer


 

21 november 2017

Deelname en aanmelding

Om deel te nemen kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze website, tijdens de Coronaperiode lopen de aanmeldingen via de administratie. Onze voorzitter Lilian Wolthuis-Droste zal uw aanmelding in behandeling nemen. In verband met reservering van de zaal verzoeken wij u om uiterlijk 5 dagen voor de bijeenkomst u aan te melden. Lilian is tevens het vaste aanspreekpunt voor deelnemers, externe contacten en sponsoren. Lilian is te bereiken via het mailadres info@nah-oost.nl, of via het contactformulier op de contactpagina.


Bijeenkomst 22 maart 2016

Kosten

Om deel te nemen hoeft u geen lid te zijn van een patiëntenorganisatie. U bent vrij deel te nemen aan een bijeenkomst en betaalt slechts entree bij deelname. De entreekosten inclusief consumptiebedragen voor mensen met NAH €5,–, naasten €7,50 en professionals €10,–.
U kunt bij binnenkomst contant betalen. Bij mogelijke nevenevenementen zal u wellicht gevraagd worden het bedrag over te maken.


Bijeenkomst 19 januari 2016

Waar

De bijeenkomsten worden gehouden in een van de zalen van Hotel/wegrestaurant Frans op den Bult, Hengelosestraat 8 7561RT Deurningen Dinkelland, tel. 074-2773632. Frans op den Bult ligt op een centrale en toegankelijke locatie vlakbij de A1.

Hoe wordt u op de hoogte gebracht en gehouden?

Indien u heeft deelgenomen aan een bijeenkomst, zullen wij u per mail op de hoogte brengen van de volgende bijeenkomsten.
NAH Oost laat haar aankondigingen o.a. publiceren in de TC Tubantia, het Hengelo ’s Weekblad en op haar site www.nah-oost.nl
Uiteraard kunt u ook onze Facebookpagina en onze blogs op deze zite in de gaten houden.

Heel graag tot ziens!!