Hoe fijn is het als anderen, die net als jij NAH hebben, zich herkennen in jouw verhaal? Dezelfde onzekerheid kennen en jouw zorgen delen? Als ze aan een half woord genoeg hebben om jou te begrijpen? En, op hun beurt, hun verhaal met jou kunnen delen? Vanuit die gedachte en om jongeren te informeren over niet-aangeboren hersenletsel is Breinstraat ontstaan. Een website gemaakt voor en door jongeren met NAH.

Chatten

De site biedt een chat die op bepaalde tijden is geopend. Daar kan de bezoeker chatten met andere jongeren, vragen stellen en ook meelezen in de groepschat. Het is ook mogelijk om bij een kleinere groep met alleen jouw leeftijdsgenoten aan te sluiten of een groep te zoeken die zich op één onderwerp (bijvoorbeeld omgaan met vermoeidheid) richt.

Vragen stellen

Breinstraat heeft ook een forum, onderverdeeld in negen onderwerpen. Daar vindt de gebruiker vragen en antwoorden, kan hij zelf een vraag stellen en videofragmenten bekijken die op het onderwerp aansluiten.

Tips & tricks

De site geeft ook talloze tips & tricks om een slimme agenda te gebruiken, waarin de gebruiker kan leren om beter met zijn energie om te gaan en doelen te bereiken.

Naar www.breinstraat.nl