Wij zijn zeven studenten van de opleidingen Fysiotherapie, Creative Business, Bedrijfskunde, Verpleegkunde en Gezondheid & Technologie.Voor het Smart Solutions Semester van Saxion Hogeschool zijn wij op zoek naar respondenten voor ons interview. Het gaat hierbij om personen die een herseninfarct of een hersenbloeding hebben doorgemaakt en de mantelzorgers daarvan, woonachtig in de regio Twente. De persoon én de mantelzorger mogen zowel individueel als samen deelnemen aan het interview. Wij doen onderzoek naar het zorgtraject van iemand die een herseninfarct of een hersenbloeding heeft doorgemaakt, hierbij vinden wij de mening van de mantelzorger. In het interview worden de volgende zaken behandeld: de samenwerking, lichamelijke activiteit, communicatie met de zorgprofessionals, voorlichting en kennis, betrokkenheid en vraagverlegenheid.

Het interview zal door twee studenten uit onze projectgroep worden afgenomen en duurt ongeveer 20 minuten. Mocht u bereid zijn om deel te nemen aan het interview, is dit zowel online als fysiek mogelijk. De gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor studie doeleinden en wanneer u dit wenst kan dit volledig anoniem. Mocht u interesse hebben om mee te doen aan het interview, zouden wij u graag op korte termijn willen spreken.

U kunt zich aanmelden via het volgende emailadres: 431831@student.saxion.nl

Bij op- of aanmerkingen betreffende het bericht horen wij dit graag.Voor vragen over ons onderzoek mag u altijd contact met ons opnemen via dit e-mailadres: 431831@student.saxion.nl