Sinds begin mei sporten we elke woensdag van  11.30 uur tot 12.30 uur  in een gymzaal in Hengelo, Dit is onder begeleiding van een fysiotherapeut of een psychomotorisch therapeut (pmt).We doen allerlei sporten zoals; handbal, basketbal, hockey, badminton enzovoort. Dit natuurlijk aangepast op ons niveau. Iedereen heeft andere beperkingen en je doet het op jouw eigen manier dus eventueel met rolstoel, rollator of stok. Deze stok/rollator wordt soms ook als verlengde arm gebruikt ( vals spelen), wat weer de nodige hilariteit met zich mee brengt. Er wordt heel wat af gelachen en er is altijd een goede sfeer. Iedereen is zeer behulpzaam naar de ander. Nu we wat meer aan de grote van de zaal gewend zijn worden we steeds fanatieker en minder angstig om te vallen. Na dit uurtje gaan we altijd nog even wat met elkaar drinken. Lijkt het je leuk om mee te doen na de zomervakantie, lees dan de uitnodiging hieronder:

We nodigen je uit om samen met ons 10 keer te gaan sporten onder leiding van een fysiotherapeut/psycho-motorisch trainer.

Deze activiteit is in oktober/november/december 2022 en voor deze activiteit geldt:

  • Iedereen met NAH kan meedoen dus ook als je gebruik maakt van een rolstoel.
  • Je mag (de eerste keer) iemand meenemen.
  • Na het bewegen zorgen wij voor iets te drinken.
  • Gymschoenen/zaalschoenen meenemen indien mogelijk.

We kunnen deze activiteit aanbieden voor 10 euro (voor 10 keer) door een unieke samenwerking met Fysio in je Voordeel en subsidie van de Gemeente Hengelo

Heb je belangstelling om mee te doen vul dan dit formulier in. of je stuurt een mailtje naar Ellen van Assen info@nah-oost.nl heb je vragen dan mag je bellen 06-36514115. In september nemen we contact met je op.

Groetjes Cynthia