Op zaterdag 17 september organiseert Mirjam Klaver een mooie fietstocht door Enschede om meer bekendheid te genereren voor hersenletsel.

Mirjam heeft zelf niet-aangeboren hersenletsel. Dankzij het behandelprogramma Hersenz die zij volgde bij InteraktContour in Enschede kan zij beter met haar hersenletsel omgaan.

De opbrengsten gaan naar Behandeling Enschede zodat zij producten kunnen aanschaffen voor fysieke trainingsdoeleinden.

“Mijn naam is Mirjam Klaver. In 2013 ben ik door een door een zware epileptische aanval heel hard met mijn hoofd op de stenen keukenvloer gevallen. Met een schedelbreuk, zware hersenschudding, bloeding in het hoofd, breuk in de oogkas en een blijvend beschadigt evenwichtsorgaan als gevolg. Een hersentumor bleek de oorzaak van de epileptische aanval. Sindsdien leef ik met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Deze gevolgen zijn onzichtbaar, zoals oververmoeidheid, overprikkeling,  moeite met concentratie en last van m’n hoofd. Hierdoor liep ik erg vast. Na mijn revalidatietraject volgde ik het Hersenz-behandelprogramma bij InteraktContour. Daar heb ik zoveel geleerd! Ik kan nu beter met mijn hersenletsel omgaan. Het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. En dat gun ik anderen ook! Daarom organiseer ik een sponsorfietstocht.”

Praktische informatie over deze sponsoractie
Er wordt een mooie fietstocht in en om Enschede gemaakt voor de stadsfiets  (39km) de mountainbikers, gravelbikers (60 km) en de racefieters (100km) gaan richting Tankenberg en omgeving.

Voor wie? Voor iedereen die van fietsen houdt.

Wanneer? Zaterdag 17 september starten de mountainbikers en racefieters om 10.00 uur. De stadsfiets start om 12.00 uur.

Waar?  Start Achilles Horstlindelaan 255 7522 JG  Enschede.

Hoe?   Je kunt meedoen door middel van een  vrije donatie. Uiteraard mag je ook een donatie doen als je niet meefietst.

NL41INGB0390569879 tbv Klaver

Meer lezen over de ervaring van Mirjam en haar sponsoractie? Of wil je doneren? Kijk op https://www.interaktcontour.nl/sponsorfietstocht-nah-enschede