Veel patiënten met hersenletsel ervaren hinder van tinnitus (oorsuizen). Het fantoomgeluid, dat in de hersenen wordt aangemaakt, kan leiden tot stress, angst en depressieve gevoelens. Dit gebeurde ook bij Roel van Gorkum, oprichter van Sus Tinnitus.

“Toen ik zelf tinnitus kreeg, was ik erg gefrustreerd over het gebrek aan praktische en toegankelijke informatie en behandelingen. Gebruikmakend van mijn Master BioMedical Engineering (TUDelft) heb ik zelf onderzoek gedaan en een cursus ontwikkeld die zo goed werkte dat ik tegenwoordig geen last meer heb van mijn tinnitus.”
Sus Tinnitus is een innovatieve online behandeling die tinnitus patiënten helpt om in 5 stappen minder last te krijgen door gewenning. De cursus is gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie, Tinnitus Retraining Therapie en Mindfulness en bevat 92 praktische videolessen en 34 werkboek oefeningen.

Heb je tinnitus en wil je meer weten? Schrijf je dan in op de Sus Tinnitus website. Speciaal voor NAH Oost heeft Roel een kortingsactie. Gebruik bij betaling de code NAHOOST voor €50 korting. De cursus kost dan geen €149 maar €99.