Geachte lezer,
Mijn naam is Manon Hof en ik ben student Toegepaste Psychologie. Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie voor mijn opleiding die ik doe bij het MatriXmethodemethode instituut. Ik doe onderzoek naar hoe effectief de MatriXmethode is voor volwassenen met NAH die stress ervaren en waar eventuele wensen en behoeften liggen ten opzichte van de MatriXmethode.
De MatriXmethode is een wetenschappelijk beschreven vraagtechniek/ coachingsinterventie die ontwikkeld is door Ingrid Stoop. De methode helpt mensen om hun mentale hulpvragen op te lossen en rust in het hoofd te krijgen. De kracht hierbij is visualisatie, zonder ingewikkelde praattherapie. Cliënten werken in hun eigen tempo en hoeven hierbij niks te delen wat zij niet willen, kunnen, mogen en durven.
Voor mijn onderzoek ben ik dringend op zoek naar volwassenen met NAH die stress ervaren die willen deelnemen aan mijn onderzoek. Het onderzoek bestaat uit een gratis coaching sessie van Ingrid. Vervolgens zal er een vragenlijst komen over de effectiviteit en tevredenheid van de sessie. Na een maand zal er nog een vragenlijst komen wat de effectiviteit is op lange duur en wat eventuele wensen en behoeften zijn.
Wanneer: woensdag 24 april (nog 3 plekken beschikbaar) of maandag 6 mei (nog 5 plekken beschikbaar).
Locatie: Saxion te Deventer
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen of heeft u vragen? U kunt mij een mail sturen op 469507@student.saxion.nl
Manon Hof