Ben je positief ingesteld en op zoek naar extra sociale contacten? Onder het genot van thee of koffie kun je een spelletje  spelen of met een andere activiteit meedoen.

Er zijn meerdere gezelschapsspellen, een eigen spel is welkom. In overleg kan gekozen worden voor een andere activiteit/invulling.

Er is ruimte voor een goed gesprek en de tranen mogen over onze wangen lopen van het lachen. Dit is een groep die in een ongedwongen sfeer en setting bij elkaar komt, niet bedoeld als therapiegroep of dagbesteding.                                                Wanneer? Elke twee weken op vrijdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur  Bekijk de kalender van Spel-Hengelo voor de data. Contributie is 1€ per keer  Je bent vrij om deel te nemen wanneer je wilt.

Waar?  Locatie ’t Berflo Apollolaan 1 Hengelo

Mogelijk dat sommige navigatie het adres nog niet herkent. Parkeren kan bij Apolloplein of bij het  FBK stadion zie de website van ’t Berflo Voor vragen over de bijeenkomsten mail naar info@spel-hengelo.nl of kijk op de website van Spel-Hengelo. Geef je op en kom gezellig langs, tot dan!