Goed nieuws! De inschrijving is geopend voor de appartementen in de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw van InteraktContour in Enschede.

In totaal is er plek voor 85 mensen met hersenletsel en/of lichamelijke beperking. Naast de huidige cliënten die er gaan wonen, is er ook plek voor 22 nieuwe bewoners. De ruime appartementen zijn voorzien van de nieuwste zorgtechnologie. De bewoners wonen er vanaf november 2022 zo zelfstandig en veilig mogelijk. In april en juni zijn er open dagen voor alle geïnteresseerden.

Contact
Ken je iemand die in aanmerking komt of wil je zelf meer weten? Neem dan contact op met zorgbemiddelaar Sofia Gemser. Je kunt vrijblijvend een afspraak met haar maken of je aanmelden voor een open dag via:  0341 – 255 776 (m.u.v woensdag- en vrijdagmiddag), een mail sturen naar zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of het contactformulier invullen.

Om in aanmerking te komen voor een appartement met gespecialiseerde zorg en ondersteuning is een WLZ- indicatie (LG) noodzakelijk.

In deze brochure lees je meer over de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw in Enschede.

Ben je wel op zoek naar een woning, maar heeft Enschede niet je voorkeur? Bekijk dan ons actuele overzicht van beschikbare appartementen.