Op het moment dat ik dit schrijf is het jaar bijna 2 maanden jong en kunnen we als samenleving bijna alle coronamaatregelen loslaten. Wat heerlijk om weer wat vrijer te mogen bewegen en weer met meer mensen bijeen te komen. Plus dat de zon ook echt langer en intenser gaat schijnen. Allemaal mooie ontwikkelingen!

Voor NAH Oost betekent het dat de bijeenkomsten weer plaats kunnen vinden en we meer activiteiten aan kunnen bieden. Meer aanbod betekent meer verbinding!

Die verbinding is er ook binnen professionele samenwerkingsverbanden, waar we ons met vereende krachten inzetten voor de zorg en ondersteuning aan mensen met NAH; denk aan passende opvang- en beweegmogelijkheden bij thuiskomst uit ziekenhuis of revalidatiecentrum. Daarbij wordt onze ervaringsdeskundigheid meegenomen en daar zijn we blij mee, want zo kunnen we elkaar en onze doelgroep helpen.

In deze nieuwsbrief brengen we de nieuwe appartementen van Interaktcontour onder je aandacht, maar ook een informatief artikel over volledig of gedeeltelijk arbeidsongeschiktheid door ons werkgroepslid Letsel & Arbeid, de wegwijzer van Hersenletsel.nl en een recensie over het boek Albrecht Bouwman. Verder de uitnodigingen voor de bijeenkomst en alle activiteiten in maart.

In dit nummer lanceren we ook een nieuwe teamactiviteit: kookavonden voor 35 plussers.

Veel leesplezier en heel graag tot ziens!!