Van Lilian

We hopen binnenkort het corona-gebeuren achter ons te laten en de deuren van ons kantoor weer open te zetten. Ik zie ernaar uit jullie weer te ontmoeten! Na de vakantie zullen we zeer waarschijnlijk weer de bijeenkomsten bij Frans op den Bult organiseren. Vóór de vakantie starten we met teamactiviteiten in de buitenlucht.

De afgelopen weken hebben we grote stappen gezet in het versterken van onze partnerrelaties. In deze nieuwsbrief verwelkomen we Bartiméus en Interaktcontour. Zij stellen zich aan je voor. Op vraag van een groep getroffenen naar het behandelingsprogramma Hersenz, hebben we samen met Interaktcontour een webinar verzorgd. Een mooi vervolg op het onderwerp ‘Participatie en aanpassing na NAH’ dat psycholoog Daan Verberne onder de aandacht bracht tijdens het goed bezochte en ontvangen webinar op 18 mei.

Teun Huis in ’t Veld, vrijwilliger bij onze stichting en host tijdens de webinars, vroeg onze medewerking voor zijn studieopdracht waarin een maatschappelijk relevant onderbelicht thema in het daglicht moet worden geplaatst. In deze nieuwsbrief het kunt u het filmpje bekijken en vertelt Teun er meer over.

Wij gaan de komende weken om beurten van onze vakantie genieten. Voor input, vragen of een gesprek blijven wij bereikbaar. De volgende nieuwsbrief zal in de tweede helft van augustus gepubliceerd worden.

 Ik wens je veel leesplezier en een fijne, gezellige zomer. Heel graag tot na de zomervakantie!! ?

Hartelijke groet, Lilian voorzitter@nah-oost.nl