Fijn dat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief en zich interesseert voor onze stichting. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van NAH en onze stichting.

Inmiddels hebben zich al heel wat mensen geabonneerd op onze nieuwsbrief en volgen er steeds meer mensen onze facebookpagina. En daar zijn we blij mee want hoe meer mensen weten wat niet-aangeboren hersenletsel kan betekenen voor getroffenen en hun naasten, des te meer aansluiting we vinden binnen onze eigen omgeving en onze samenleving.

Als bestuur hebben we de banden versterkt met enkele ons vertrouwde organisaties zoals SIZ Twente, Wijkracht, Bartiméus en Interaktcontour zodat we mensen met NAH steeds meer kunnen bieden aan contactmogelijkheden, informatiepunten, trainingen en cursussen. 

Ondanks Corona hebben we enkele nieuwe vrijwilligers en deelnemers mogen ontvangen op onze locatie het open Leerhuis van de SWB in Hengelo. Fijn dat jullie ons op deze locatie weten te vinden. Tijdens de de Brain Awareness Week, van 15 t/m 21 maart, hebben we een webinar gehouden over de oorzaken en impact van NAH bij jongeren. Eric Hermans was onze gastspreker, deelnemers waren erg onder de indruk van zijn verhaal. De in 2020 geannuleerde sponsoractie Spinning for Brains krijgt in het voorjaar van 2022  een vervolg. Wij zijn de sponsoren en fietsers dankbaar voor hun betrokkenheid en aanmeldingen. Wij zijn hen niet vergeten en houden hen op de hoogte.

Om onze nieuwsbrief elke keer een mooie inhoud te geven horen we  graag je mening en/of ideeën en ontvangen graag input, want ook jij kunt wat voor een ander betekenen.